Handige tips voor het transport van uw voertuig

Het verschuiven van eigendommen en armaturen in de Verenigde Staten van Amerika kan op zich al een zorgwekkende en belastende beproeving zijn. Een professioneel schakelbedrijf neemt waarschijnlijk uw bezittingen mee in uw nieuwe huis, maar wat gaat u doen met de 2 voertuigen binnen de oprit?

Het rijden op één of meerdere auto’s in de Verenigde Staten van Amerika is niet altijd haalbaar voor degenen die zich verplaatsen. Gelukkig voor mensen met een beweging aan de horizon, zijn er auto verschepende bedrijven die u kunnen helpen bij het verplaatsen van uw auto of fiets van factor A naar punt B. Hier zijn een paar richtlijnen om u (en uw auto) voor uw manier te helpen. https://tricolongdistancemovers.com/

1) kies een datum
Je hebt waarschijnlijk een wijdverbreid idee van wanneer je pas in de hele u . S . Gaat om regio te nemen, maar het is precies te kiezen uit een exacte datum van uw pas op voorhand. Een echt tijdsbestek is nodig om de vervoerstarieven voor het verschuiven van uw auto te krijgen. Het is dus veruit een slim idee om eerder dan later een verschuivingsdatum te kiezen. In maximale gevallen, vervoerders zijn bochtig en zal werken met u om uw voertuig-verplaatsing wensen huisvesten, hoe vaak van de duim, het is veel prima om ze niet veel minder dan 7 dagen eerder te observeren.

2) Vraag ongeveer autoverhuizers rond
Mogelijkheden zijn dat je ten minste één persoon herkent of mensen die de laatste tijd een doorstart hebben gemaakt van een circulerende. Vraag hen hoe ze hun auto’s hebben verscheept en welk transportbedrijf ze als referentie hebben gebruikt. U kunt ook statistieken over autoverhuizers en grote praktijken opvragen door middel van het zoeken van het hogere bedrijfsbureau en het Federal Motor Carrier Protection Management.

Drie) onderzoeksvoertuigverhuizingsbureaus
Het kan nooit kwaad om de concurrentie te vergelijken, vooral op het gebied van verhuizen. Bel samen met uw verhuisdatum rond of ga aan de slag om kosten (zoals dekkingsopties) te krijgen van een aantal respectabele voertuigtransportbedrijven bij u in de buurt. Maar zorg ervoor dat u het type auto dat u forceert, uw bestemming en de data van uw pas bij de hand hebt. De scheepvaartorganisaties willen u deze informatie aanbieden met een nauwkeurige prijsopgave. http://ka-blogs.mystrikingly.com

Zorg ervoor dat u zich samen met uw dekkingsagent incheckt en laat hen ongeveer uw aankomende stroom begrijpen. U wilt voorbereid zijn op iets, zoals een capaciteitsverdraaiing van het lot, diefstal of schade voor uw auto, en uw verzekeringsagent is een zeer goed hulpmiddel voor advies en informatie over aanvullende verzekeringen voor uw auto.

Vijf) selecteer een auto transfererende onderneming
U hebt uw huiswerk gemaakt, de dekkingsopties onderzocht en prijzen van een aantal bedrijven verworven. Nu is het tijd om de vervoersonderneming te selecteren in een poging om uw voertuig te verplaatsen. In de meeste gevallen zal het bezorgbedrijf u vragen om de voorkant te betalen, dus zorg ervoor dat u een contante of kassaticheque hebt voor het exacte verschuldigde bedrag.

6) Maak uw auto leeg
Eerder dan uw auto is uitgedeeld voor uw nieuwe huis, zorg ervoor dat u de diverse artikelen in het interieur meeneemt. Behalve dat u het vooruit hebt onderhandeld, mag u uw voertuig waarschijnlijk niet als extra schakelveld gebruiken. Vul uw auto met bezittingen en inrichting veel meer gewicht, dat kan leiden tot meer lasten of vermogen veiligheidsproblemen. Bovendien moet de transportorganisatie waarschijnlijk weigeren om de auto te vervoeren.

7) Datum van aankomst en inspectie
Laden kunnen gebeuren op een cross-united states of america move, dus u zult aanwezig willen zijn terwijl de autotransportorganisatie uw auto kan verzorgen. Houd een oogje vast terwijl de auto van de trailer wordt gelost en controleer of deze van top tot teen niet kapot is gegaan voor de duur van de pas. De chauffeur moet u bovendien een duplicaat van de verzendingsovereenkomst overhandigen als u een signaal wilt geven. Waarschijnlijk van duim, inspecteer uw voertuig van top tot teen, waarna u het nog een keer bekijkt voordat u de conditie ervan aftekent, in elk ander geval kunt u op de haak zitten voor eventuele schade.